Kære andelshavere og læsere af vores nyhedsbreve

Endelig fik vi tilladelse til at bruge værftskantinen – så på det punkt er forenings mål nået – vi har fået en lejekontrakt, huslejen er betalt for et års leje og nu må vi bruge lokalerne!

Desværre må vi ikke bruge alle lokalerne til offentlige arrangementer – endnu. Vi mangler det gamle baderum. Arbejdet med klargøring af rummet er i gang. Det er et rum fuld af muligheder og nogle har allerede et godt øje til det.

astrid arbejder i badrum på kultuttenvinkelsliber i badrum i kultutten

Der arbejdes seriøst med at få de nødvendige tilladelser – og det er ikke noget, man lige får, skal vi hilse og sige.

Vi venter også på at få godkendt det dobbelthøje rum. Energi og godt humør strømmer ud af lokalet, når cirkusfolkene er i sving. Her skal vi sikre, at alle kan komme ud i en fart, hvis der skulle opstå brand.

cirkusrum arbejder i aktivites rummet i kultuttenpeter fra cirkusrummet jonglere i kultuttenlaver film i kultutten

Det er især lørdage, at der arbejdes ihærdigt. Alt i Kultutten-regi er frivilligt arbejde og overvejende selvfinansiering.

Kantinekøkkenet er ikke godkendt til madlavning – endnu. Indtil det er på plads, må man lave en aftale om levering fra et anerkendt køkken. Der er masser af muligheder i byen – også muligheder, hvor man samtidig støtter et godt formål.

maler køkken i kultuttenny malet køkken i kultutten

En flok gæve kvinder har haft gang i malerrullerne. Det har pyntet!

Bordene og stolene er der, så hvad venter vi på?

Vi har også NÆSTEN løst problemet med varmeforsyning. Det er et problem, at vi ikke har adgang til boblehallen, hvor elmåleren sidder og indtil videre har vi ikke haft midler til at anskaffe både varmekilder og særskilte elmålere.

Det skal nok komme, men nu er der indkøbt 2 varmeovne, som vi kan placere i det lokale, hvor der stillesiddende aktiviteter.

Man kan altid lave arrangementer som loppemarkeder, hvor man kan beholde overtøjet på. Det er afprøvet og det fungerer.

Næste loppemarked er den 10.10. og det er et bytte-loppemarked.

Nu er Kultuttens kalender også kommet på hjemmesiden. Her kan man under DET SKER se, om der er et ledigt lokale, hvis man gerne vil lave et arrangement.

Man kan også se, hvem der har booket et lokale og til hvad.

Hvis I ikke allerede har set lokalerne, så kom forbi næste gang der er åbent.

Vi forsøger at holde åbent hver lørdag 9-14, så tjek kalenderen og se, hvem der har taget lørdagsvagten og skriv dig på via book@kultutten.dk, hvis du vil tage en vagt.

Vejen er banet og hjulene er begyndt at komme i gang.

Vi glæder os til at møde jer og hinanden i Kultutten.

Kategorier: Uncategorized